tiistai 22. toukokuuta 2007

Hyviä ihmisiä & voi kuinka me sinua kaivataan

Sitten "positiivisempiin" asioihin elikkä päivän hyvä asia on tänään eräs naispuolinen henkilö jonka kanssa olin samassa työpaikassa tuossa noin 5-vuotta sitten. Meillä ei siis ollut mitään romanssia tai muutakaan teerenpeliä vaan ihan kavereina oltiin mutta voi vitsit miten oli ja varmasti on vieläkin mukava ja aito tyttö/nainen. En siis ole kuullut ko henkilöstä mitään tämän 5-vuoden aikana mutta aina välillä hän palaa mieleen ja joku päivä teen salapoliisityötä ja menen sanomaan hei, missä hän sitten nykyisin asustaakin. Itseasiassa nyt kun asiaan päästiin niin on aivan mahtavaa että on tavannut elämänsä aikana jokusen niin oikeasti mukavan ja sympaattisen ihmisen ja on suurtakin suurempi harmi että niin monesta ei ole kuullut enään vuosiin mitään (johtunee ainakin osaksi hollantiin muutosta mutta osaksi tavasta millä ko ihmiset on aikoinaan tavannut eli tyyliin työpaikalla ja verkossa yms) Noh jokupäivä salapoliisityötä sitten ja muutamanviikon lomalla kiertää vaikka koko euroopan ja käy sanomassa heipat ja viemässä kukat ihan siitä hyvästä että pelkkä tieto siitä että niin miellyttäviä ihmisiä on olemassa tekee kissanpoikien maailmasta piirunverran onnellisemman.


Edit: Tämä kirjoitus ei siis tarkoita etteikö lähelläni/(pitäisi yhteyttä) olisi tällä hetkellä "hyviä" ihmisiä mutta muistuipa mieleen myös he jotka eivät valitettavasti ole ja minulla on myös heitä (välillä kuten esimerkiksi tänään todella kovakin) ikävä.

Edit2: Voi että tulikin kova ikävä.

Edit3: Olen tätä hehkuttanut aiemminkin mutta levylautaselle päätyi jälleen (pienen tauon jälkeen) Greenday yhtyeen American Idiot ja voi himputti miten hyvää poppia onkaan. Huomioitavaa on että heidän aiemmista tuotoksistaan en pitänyt yhtään mutta tämä on kuin eri maailmasta.

Ei kommentteja: