lauantai 18. elokuuta 2007

Lisää vettä

Koska innokkaimmat ihmiset lienevät jo tuominneet mut (lisää tähän joku morkkaus sana) tuon loma on ohi kirjoituksen vuoksi, lisätään vettä myllyyn ja tehdään musta nyt samaan syssyyn myös seksistinen sovinistisika :) niin päästään näistä ennakkoluuloista eroon. :)


Joku mimmi heiluu bikineissä ja taustalla coveri versio (aika äkäinen) Smoke on the water biisistä

Ei tuo nyt ihan vastaa mun naisihannetta (vaikuttaisi olevan liikaa muovia jo noin aluksi vaikka mahdoton tietysti sanoa varmasti) mutta se ei tässä nyt ole se pointti vaan ainoastaan osoittaa kuinka helposti innokkaimmat tuomitsijat saa meikeläisestäkin(laita tähän haluamasi nimitys esimerkiksi seksistisensovinistisian)kuvan luotua ja kaikki onnistuu ihan vain yhdellä linkillä.


Sitten päivän hyvään asiaan elikkä tämän päivän hyväksi asiaksi on yksimielisellä päätöksellä valittu hymyileminen, erityisesti kanssaihmisille(toki itselleenkin virnuileminen on mukavaa puuhaa).

Kannattaa tosin katsoa kenelle hymyilee ettei käy kuten allekirjoittaneelle nuorena kollina jolloin tytölle baarissa hymyily aiheutti toivotun reaktion (esim takaisin hymyily olisi ollut jees) sijaan vihaisen kysymyksen että mitä vittua sä virnuilet mulle. Meni vähän fiilikset siltäillalta.



Edit: Kokonaan toinen juttu on se että kiinnostaako muo oikeasti se että joku tuomitsee tai on tuomitsematta mut milloin miksikin vai laitoinko tuon linkin ihan vain ihmisille viihteeksi :)

Ei kommentteja: