tiistai 12. joulukuuta 2006

Lisää henkilökohtaista horinaa

Deadline oli ja meni onnistuneesti ja kyllä nyt kelpaa. Vaikka hommaa on vielä vuoren verran niin tämän illan/yön ja huomisen aion viettää lomaillen. On itseasiassa niin iloinen olo tästä lomasta ettei tee mieli edes mennä nukkumaan vaikka univelkaa olisi vaikka muille jakaa. Näin vanhemmiten sitä ei enää oikein kestä alle 3tunnin yö unilla vaan alkaa tulla kaikkia ihme oireita jo yhden nukkumattoman yön jälkeen.Esim tänään alkoi tasapaino heittää niin ettei meinannut pystyssä pysyä. Saa nähdä kun taas loppuu tupakointi miten käy, parantuuko nämä oireet tai siis kestääkö niitä paremmin vai muuttuuko mikään. Huomenna olisi siis tarkoitus lopettaa tupakointi ja tälläkertaa lopullisesti, pienen harjoituksentuossa aiemmin syksyllä jo otinkin mutta mutta elimistö tykkäsi siitä niin kehnoa että oli "pakko" sytyttää uudestaanmonen savuttoman viikon jälkeen. Tälläkertaa olen kuitenkin varautunut ja tiedän paremmin.
Huomenna siis ns elimistön puhdistuspäivä joka tarkoittaa kunnon saunomista (kyllä amsterdamista löytyy hyvä sauna tai itseasiassa parikin, ei tosin ihan yhtä hyviä kun suomessa mutta niissä on muita kylpylä vempeleitä kompensoimassa)ja mahdollisesti kuntosalia. Hmm ehkäpä vaan kuntosalia koska parin tunnin saunomisen jälkeen ei ehkä ole ihan älyttömästi sellainen olo että huvittaisi lähteä huhkimaan painojen kanssa
ja onhan salillakin sauna :) on siellä, kuuma puinen koppi jossa kiuas ja kaikki, ainoa pikkujuttu mikä puuttuu onkin sitten ilmanvaihto, juu koppi on täysin umpinainen ja ilma vaihtuu vain jos avaa ovea.


Ai hemmetti, huomenna pitää soittaa heti aamusta töihin, täytyykin mennä nukkumaan että jaksaa herätä.

Ja joo tiedän oli ehkä sitten tylsin posti tänne tähän mennessä mutta eipä voi mitään, tällaista se kiireen jälkeinen autuus on.

Ai niin melkein meinasi unohtua, päivön hyvä asia ei ainakaan ole tämän syksyn sää vaan pampparapampparapararrarappraaaaaaaa: nukkuva kissa, kylässä käyneet tietävät miksi se on hyvä asia just silloin kun se nukkuu. Ihanan rauhallista.

Ei kommentteja: