keskiviikko 6. joulukuuta 2006

Henkilökohtaista valitusta - kitinää

Kun on ollut 2 kuukautta kipeä eri syistä ja luulee että nyt tervehtyminen on tosiasia kannattaa unohtaa se ja mennä vaikka nukkumaan. Taas ollut kipeänä ja ei edes vain yhdessä viassa vaan niin että kipuja ja vikoja on vähän siellä täällä. Samaan syssyyn kun lisätään jouluostoksilla käynti, yllättävästi lisääntyneet työt ja taas kolkutteleva flunssa (ikäänkuin nämä polvi, selkä, vatsa yms kivut ei olisi tarpeeksi)
ja tänään alkanut vitullinen närästys niin jippii vaan.
Jos eläisi kun pellossa niin mikäs siinä mutta kun elää kuin terveyden perikuva (okei stressiä ei lasketa mutta ei sitäkään nyt älyttömästi ole ollut) ja on silti kipeänä niin alkaa jo vituttamaan.
Ensiviikolla onkin sitten tärkeä deadline...huoh mutta sitten sitten valoa valoa tai noh oikeastaan aika pimeää noin konkreettiselta kannalta mutta mutta siis joulu tai noh ei ihan vielä silloin mutta melkein... Odotan siis joulunviettoa suomessa kuin kuuta nousevaa vaikka voisimpa pilata senkin ilon muistuttamalla itseäni että ei mulla sielläkään mihinkään lomailuun ole aikaa vaan kannettava ja sen mukana työt seuraavat mukana lähes koko loman.

Päivän hyvä asia on hmm hmm hamppuöljy, siis sellainen syötävä jota saa suomestakin (ei siis päihdytä vaikka käyttäisi koko putelin kerralla).
Miksikö se on päivän hyvä asia? noh ensinnäkin se on harvinaisen terveellistä ja päivän iloksi sitä saa nykyisin myös hollannista joten ei täydy enää importata suomesta asti.
Suomessa sitä myy ainakin yliopiston apteekit ja täällä ainakin luontaistuotekauppa De tuin (onkohan tuo sen oikea nimi) kalvestraatilla eli ams keskustassa.


Edit: Ai niin, päivän tai noh oikeammin viikon hyvä asia on myös niinkin miehinen ilo kuin se että desperate housewives alkoi uusintana. Toka tuotantokausi tulikin lähes täysin missattua.
Ma-to net5 kanavalla, juu u joka ilta 1jakso :)
Okei, ei se ehkä ihan niin älyttömän hyvä ole mutta hyvää purkkaviihdettä, samoin kuin muuten meedio joka taas tulee perjantaisin samalta kanavalta. Sitä ei vain ole tullut lähetysajankohdasta johtuen seurattua miltei laisinkaan vaikka se on pyörinyt jo vaikka kuinka pitkään.
Nyt kun tuli televisio ohjelmista puhe niin mainostetaan nyt sitten joku vähän erillainenkin ohjelma eli bbc:ltä tuli tuossa menneellä tai sitä tai sitä edellisellä viikolla hauska dokumentti: United gates of america. Vaikka itse dokkari ei ollut mitenkään erityisen mainio niin niin minulle se oli siksi mielenkiintoinen että että olen jo pitkään miettinyt kuinka kauan menee ennenkuin samat aidatut ja vartioidut asuinalueet rantautuvat kunnolla eurooppaan. Onhan niitä siis jo nyt, myös hollannissa mutta mutta siis suuremmassa mittakaavassa.
Ostaisitko sinä talon aidatulta ja vartioidulta alueelta tai paremminkin, miten huono yleisen turvallisuuden tulisi olla jotta tasapäistetty suomalainen (joka tosin on aina halunnut oman alueensa ja on siitä hyvin tarkka) sellaiseen muuttaisi.
En siis halua lietsoa tässä mitään tappiomielialaa vaan vaan kunhan pohdin jälleen kerran eurooppalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta.

Ei kommentteja: