torstai 23. marraskuuta 2006

Ulkosuomalaisista & vegetarismista

Kun muutin ulkomaille tuossa oliko nyt 2001? hmm ompas siitä aikaa ajattelin että se että suomalaiset eivät tunnetusti hengaa yhtäpaljon oman maalaistensa kanssa kuin vaikka etelä-eurooppalaiset olisi jotenkin kiinni suomalaisten juroudesta. Olen tullut toisiin aatoksiin niinkuin myös jokusesta muustakin asiasta. Ei sikäli onhan täällä noin 10kpl suomalaiskavereita mutta sellaista laajamittaista aah nyt ollaan jotenkin kaikki suomalaiset tosi yhtä ei ole syntynyt.
Siinä missä aiemmin ajattelin sen johtuvan juroudesta olen nyt tullut tulokseen että kansallisuus ei ehkä sittenkään ole niin kovin yhdistävä voima jos ihmiset ja ihmisten ikä - maailmankatsomus ovat kovin erilaisia.

En vielä ehtinyt perehtyä vaalitulokseen tarkemmin enkä uuteen oikeistopuolueeseen joten täytynee koittaa palata siihen vaikka huomenna.

Ai niin, laitoin blogihakuun näiden jorinoitten hakusanoiksi vähän kaiken näköistä mm vegetarismin, johtuen yllätys yllätys siitä että olen vegetaristi ja lupaan sekä partiolaisen kunniasanalla (en ole kyllä koskaan ollut partiossa ja pidin partiolaisia aina nynnyinä) vannon että lunastan nämä hakusanat käsittelemällä kaikkia noita aiheita tässä lähitulevaisuudessa.
Koska nyt ei ole mitään erityistä tunnetta alkaa paasaamaan vegetarismista niin laitetaan nyt vaikka sitten 1 resepti:

Pasta - Pinaattikastike

Ainekset:
400g pakastepinaattia
1prk (olisko 250g) tuoreita herkkusieniä
200g fetaa
1prk kasviskermaa
Mustapippuria
Loraus öljyä
1ps pastaa.

Laita pastat kiehumaan.
Viipaloi herkkusienet ja kuulota niitä öljyssä joko pannulla tai kattilassa.
Lisää joukkoon sulattamasi pinaatti + tilkka vettä + pieneksi kuutioimasi feta.
Paista/keitä noin 7min koko ajan sekoittaen ettei feta tartu pohjaan ja se sulaa kunnolla.
Lisää kerma ja tujaus mustapippuria.
Pastat ovat varmaan jo valmiita joten sitten vain syömään.

Ei kommentteja: