maanantai 27. marraskuuta 2006

Hollantilaisista hierontapalveluista

Ensiksi ajattelin laittaa tämän yhteen ja samaan postiin mutta otsikko äärioikeistolaisuus ja hierontapalvelut olisi ollut ehkä hieman liian mielenkiintoinen.

Kävin siis tänään taas vaihteeksi hieronnassa (ei sellaisessa joka päättyy ejakulaatioon vaan ihan tavallisessa) ja en koskaan usko miten huonoja ko palvelut voivatkaan täällä olla. Olen testannut vaikka kuinka monta aina edullisesta kiinalaisesta - design hierontapaikkaan ja tulos on ollut vähintään surkea. Kivaahan se on makoilla kun joku hivelee selkää mutta jos tavoitteet on että lihakset eivät olisi hieronnan jälkeen jumissa niin näillä hierojilla saisi maata vaikka koko päivän ja selkä olisi ihan yhtä juntturassa kuin sinne mennessä. En ymmärrä onko asiakkaina sitten keskimäärin niin paljon ihmisiä joilla ei todellisia lihaskramppeja ole vai mistä on kyse mutta tuntuu että hieronnat täällä ovat vähän kuin joku tuoksuterapia - varmasti mukavaa mutta oikeasti aika pitkälti humpuukia. Toki kaupungista löytyy todistettavasti ainakin 2 hyvää hierojaa joista toista en paljasta koska en halua että hän on tästälähtien aina varattu :) ja toinen on jalkapallojoukkue Ajaxin hieroja.

Miksikö en sitten käy vain näillä kahdella? koska ihminen on laiska ja sitä aina kuvitttelee että jos joku hieroo pelkkää selkää tunnin niin pakkohan sen on auttaa (hyvältä hierojalta menee 30min ja sen jälkeen ei ole jumin jumia) mutta kun ei niin ei. Ja ennen kun joku ehdottaa että käy kiinalaisessa medical centerissä niin kerrottakoon että huonoimmat hieronnat olen saanut nimenomaan niistä.

Menee venyttelemään...

Ei kommentteja: