perjantai 24. elokuuta 2007

Vesivahinko

On se mukavaa kun vettä sataa jo sisälläkin.
Keskeltä keittiötä lorisee vaikka ulkona on poutaa. Yläkerran tytön/naisen suihkun viemärissä on "pientä" vikaa.

Ei siinä muuten mitään mutta kun vesi tulee nyt läpi kattolampun kohdalta niin alkaa jo vähän skagaamaan että kohta palaa koko mörskä.

Herrasmiehenä yritin itse korjata sitä ja kaikki vaikutti jo testissä olevan hyvin mutta eiköhän alkanut kohta taas tiputtelemaan.

Ai huoltoyhtiö, ei täällä sellaisia ole, vuokraisäntäkin katsoo futista puhelin äänettömällä ja ryystänee bisseä koko viikonlopun. Turha toivo yrittää tavoittaa häntä viikonloppuisin.

Typerintä on se että koska olen mies ja yläkerran naapuri hymyilevä ja mukava nainen, olin/olen hänelle ns liian ystävällinen siinä mielessä että olisi pitänyt heti ekalla kerralla tehdä selväksi että et käytä sitä suihkua ennen kuin se on ammattilaisen toimesta korjattu tai tulee tupenrapinat.

Sen sijaan olin ihan että ei tässä mitään hätää ja koita nyt vain olla käyttämättä sitä ====== nyt oli 3-kerta kun sisälle sataa kahden päivän sisällä :)

Päivän hyvä asia itseoikeutetusti hyvin toteutettu viemäröinti.


Ps: Telkkarista tulee ihän järkyttävän huonoa pehmopornoa, edit - se onkin joku "oikea" leffa :)


Päivän yhtyeeksi on muuten valittu Hurriganes:

Well, old Alabama, just a sweet Carolina
Just a-rockin' and rollin' may leave town
Got to be a scoogie, lay on my boogie
Let me hear you say you got my hole around
Got to be a scoogie, bing bong bang
Ain't got no rollin', ain't got no holdin'



Edit: Liikaa on kyllä jotenkin harvinaisen nihkeä sana, toisaalta mä en ole koskaan ollut oikein kohtuuden ystävä. Riippuen tietysti asiasta mutta noin yleisesti jos ajatellaan että joku pitää kaikesta kohtuullisesti tai vaikka syö tai juo kohtuudella niin mä olen aina ollut vähän liioittelija tyyppiä. Mä luulen että ihmiset voisi karkeasti jakaa niihin ketkä pitää pastelliväreistä ja niihin jotka eivät voi sietää niitä. Ensimmäiset siis edustavat kohtuutta ja ajattelevat että jotain on usein liikaa ja jälkimmäiset sitten taas useimmiten eivät.

Ei kommentteja: